Σας καλωσορίζουμε “Στο Φάρο Των Χριστουγέννων ” Εκδηλώσεις-Δράσεις που με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε το κάλεσμα .
4 υπέροχες εκδηλώσεις , 4 όμορφες ευκαιρίες ελπίδας για όσους επιθυμούν να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών . Προσφέρουμε , χαρίζουμε , δίνουμε ζωή και ελπίδα στα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα ζωής και στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

1) Την Κυριακή 20/12 στην Ανουντσιάτα από τις 10 το πρωί έως τις 13.00,η Εκδήλωση από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού “Τα Θέλω των Διακοπών” ( Αιμοδοσία, Επαναχρωματισμός Διάβασης. Χειροποίητα παιχνίδια για πρόσφυγες , Κοινωνικό συσσίτιο , Συλλογή τροφίμων , Φάρος Ζωής (Γινε Δότης Μυελού των Οστών)

2) Δευτέρα 21/12 στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Κέρκυρας θα πραγματοποιηθεί ο 4ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ από την Διεθνή Ενωση Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Κέρκυρας με τον Κερκυραικό Γυμναστικό Σύλλογο για την ηθική και οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας Φάρος Ζωής. Συμμετέχουν οι Σχολές Χορού της Τζένης Θεοτόκη και Σωτήρη Μπουχάγιαρ. Με κάθε αγορά εισιτηρίου των 2 ευρώ συμμετέχετε στην κλήρωση με Δώρα από το Public !!

3) Τρίτη 22/12 στις 3 το μεσημέρι στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας ο 2ος Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας ” Μια Μέλισσα στο Φάρο” για την ηθική και οικονομική ενίσχυση των Συλλόγων “Μελισσα ΑΜΕΑ” & “Φάρος Ζωής” . Συμμετέχουν η ομάδα των Παλαίμαχων του ΑΟ Κέρκυρα και οι Επίλεκτοι Κέρκυρας Βορρά – Νότου. Τιμή εισιτηρίου 2.5 ευρώ

4) Τετάρτη 23/12 η δική μας Εκδήλωση ” ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΑΖΕΜΑΤΑ” από τις 5 το απόγευμα στην Ανουντσιάτα. Μια εκδήλωση γεμάτη κεράσματα, εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους, χορός , χαρά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Σκοπός μας να βοηθήσουμε ολοι να γεμίσουμε το Σάκο του Αη- Βασίλη με παιχνίδια για να σταλθούν στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Ελπίδα. !!

Ελάτε να σκορπίσουμε χαρά και ελπίδα!!